Avigsidans hemsida

Innehållsförteckning

Tipsa en vän

Lainio Vildmark
Fiske, annorlunda konferenser och naturupplevelser året runt i norra Europas största vildmark.

 

Några läsarreaktioner

Här är några av de läsarreaktioner som kommit till Avigsidan. Men den stora tacksamheten ska naturligtvis gå till alla de skarpögda läsare som skickar in bidrag och hjälper till att hålla Avigsidan levande.

Vill du också tycka något kan du skriva ett mail till kommentar@avigsidan.com


"Vill bara säga ett stort TACK!!

Tack för att du finns och för att du fortsätter att jobba med denna sida. Du ger mig asgarv varje vecka. I morse var jag trött och glåmig, satt och läste avigsidan och skrattade så jag fick ont i magen. Det är ingen dum start på dagen :-)

Så tack igen, hoppas att du fortsätter hålla avigsidan levande i många
år till :-)

"Måndagskoma med trasslande pdf:er och printer. Nu fick jag mig ett härligt gott skratt igen och lyser som solen!"

Tack kära redaktörer och motsvarande för många goda skratt, alldeles nyss för "Svenska grodor". Själv har jag aldrig gjort någon, alltså groda, men jag minns, att jag 1976 åt grodlår i Florida, ungefär som kyckling fast roligare, ja inte för grodan förstås, men i alla fall."

"Tack, tack, tack. Tack för att den här sidan finns!"

"Så lycklig jag blev för att jag hittade denna sida!!!

Jobbar som svensklärare på ett gymnasium och ska försöka förklara för eleverna de effekter som kan uppstå då man inte behärskar särskrivningar. Nu har jag fina exempel att visa dem. Har väldigt svårt att lämna denna sida just nu men jag måste fortsätta jobba. Återkommer och fröjdas en annan dag."

"Har inte varit i Sverige sedan 1985. Det verkar vara ett problem med det
svenska språket! Kan ingen tala eller skriva det längre!
Annars tycker jag att avigsidan är TOPPEN! Alltid ett gott skratt!"

"Bra sida! Tack också för alla roliga kommentarer under avigheterna"

"För övrigt kan jag nämna att vi använt floskelgeneratorn på riktigt för att skicka statements till vårt engelska huvudkontor. Funkar klockrent :) "

"Mina arbetskamrater undrar vad jag sysslar med på lunchrasterna. I stället för att som alla andra rusa iväg till micron, sitter jag kvar och får andnöd vid datorn, skrattar och vrider mig vid läsandet av avigsidan. Sen är jag så slut i magmusklerna att jag halvt framåtböjd går ut och äter lunch."

"Helkul"

"Bästa sidan jag vet""

"Tackar för många härliga skratt!"

"Läste i dagens tidning om bloggning och jag gillar generatorn. Hoppas många som bloggar förstår den..."

"Jag säger bara ... bloggeneratorn! Vi har skrattat oss fördärvade här! Den är på pricken!"

"Hallå hallå....
vill först bara tacka för en underbar sida. Den är sjukt rolig, inte minst klockan halv tre på morgonen!"

"Har hittat avigsidan mitt i natten och har skrattat så jag fick magkramp och grannarna knackade i väggen. Detta blir min absoluta favorit i fortsättningen. tack"

"Det här var den roligaste SIDAN JAG SETT"

"Har aldrig skrattat så mycket förut."

"Det här är min favoritsida på nätet, alla kategorier. katterna mina gör stora ögon och undrande miner varje gång deras matte vrider sig av skrattkramper framför datorn – det händer ganska ofta nämligen."

"Denna sida är ju perfekt för mig som är så jävla skadeglad. Gött!"

"Det är så roligt med den här sidan..man blir alltid glad! BÄST!"

"Tack alla roliga Avigsidanläsare för Era obetalbara kommentarer till insändarna! Jag skrattar minst lika mycket åt dem som åt avigheten ibland!"

"Avigsidan är det bästa med hela Internet!"

"Skrattar så att jag får kramp i magen! Familjen undrar vad i H*lvete jag håller på med... Sveriges roligaste sida"

"Haha, jag älskar den här sidan!"

"ägd! hahaaa, nu gick ännu en eftermiddag åt till nåt annat än läxor...^^"

"I LOVE IT!!!"

"Tack sa mycket for otroligt rolig sida! Jag har skrattat mycket at dessa inskickade notiser. Jag har bott i USA hela mitt vuxna liv. Det gor mej lugn att se att jag kan hitta/se de roliga felen plus det ar alltid kul med ett gott skratt!
Tack :)"

"Jag tycker att den här sidan är jätte bra!"

"Skitrolig hemsida. Av någon anledning är riktiga misstag roligare än påhittade skämt."

"Tack Avigsidan ni har gjort ett bra intryck"

"Tack för underbart roliga sidor! GOD JUL på Dig, Avigmastern och övriga medarbetare."

"Jag var tvungen att gå till läkare för att få skrattsalva utskriven sen jag läst på Avigsidan"

"En God jul och Gott nytt år till alla som jagar roliga saker så att vi andra kan skratta och ha det gott."

"Tack för Avigsidan - när man känner att man behöver skratta vet man vart man ska gå!"

"Leve Avigsidan!

"Tack for en underhallande och tidsdodande sida."

"Tack så mycket, Avigsidan och alla dess bidragsgivare, nu blir ju faktiskt språkfel någonting att skratta åt, i stället för gråta över!"

"Suveränt!"

"HAHAHA Aftonbladet borde skämmas!!! ingen som kontaktat dem förresten?
Tror ja får MVG i svenska tack vare floskelgeneratorn! "

"Hej,
det är inte nyttigt med så här stora uppdateringar (28/10) på en gång. Jag har nu suttit en halvtimme och gapskrattat oavbrutet, och min sambo kommer att bli vansinnig när jag meddelar att jag har alldeles för ont i magen för att kunna äta middag...
---
Du – och alla bidragsgivare – gör Sveriges bästa hemsida! Men snälla, värna folkhälsan (eller åtminstone min hälsa) - uppdatera oftare, med färre inslag..."

"Jag är ofta här och tittar. Lika roligt varje gång. Tack! "

"Roligaste jag sett på nätet!

"så klockrent specielt flygplatsen garva så tårarna rann"

"Underbar sida! Jag vet inte hur många gånger jag har läst om Särskrivningsfamiljen, men jag skrattar lika mycket varje gång. Min familj måtte undra vad jag håller på med, när jag kan sitta i timmar och skratta framför datorn... Ni är mitt ljus i denna gråa, trista verklighet!"

"... lycka till och föresten... må ni finnas i AVIGHETER haha!"

"Haha"

"Ni måste sätta ut varningstext på den här sidan! Allvarligt, jag klarar inte mer än 5 minuter åt gången! Svalde just snuset i ett så häftigt skrattanfall att jag fick ta en längre paus!"

"Låste in mig på toan på jobbet. Läste 'översättningsmissar'. Skrattade så tårarna rann. Underbart!!!!!!"

"Hittade den här sidan genom Aftonbladet! Är nog tvungen att sluta läsa för tillfället! Håller på att garva ihjäl mig! Helt underbar sida!"

"Jag har använt floskelgeneratorn professionellt! Dominans!!!"
Det skulle man gärna vilja höra mer om
Avigmastern

"Underbar sida! Jag är en av få tonåringar som anmärker på särskrvningar och felsyftningar."

"Världsklass i rolighet! :-D"

"Högt aktade,ärade medmänniskor!!! Denna sida är någonting jag-VARMT-rekommenderar till min 12-åriga dotter & hennes kompisar;att de må-under vuxet övervakande(förstås!)-själva upptäcka/utforska det svenska språkets irrvägar och dess förunderliga..utveckling..(?),influering..(?)..,tja.."Under supervision"I said.. Mamma Åsa.."

"Tycker sidan är helt undebar, har fått många goda skratt eftersom ett gott skratt förlänger livet så lär jag inte dö i första taget. tackar och bugar."

"Större skrattkälla än Avigsidan (och sk. "turkhits" = direkta "översättningar" av turkiska schlagers) får man leta efter. Dessutom känns det så välförtjänt att flitiga klavertrampare "hängs ut". På tal om ingenting: Är Aftonbladets härliga redaktion medveten om Avigsidans existens? Annars kanske någon borde ta och varsko dom... Men tanke på hur mycket glädje som har skänkt oss med sina otaliga felskrivningar, så tycker man att dom kunde förtjäna att få läsa sina egna ord... "

"Denna sida fick mej att skratta ihjäl mig. Jag hittade den av en slump och det är jag glad för. Ett litet förslag: Aftonbladet skriver ofta massa avigheter. Varför inte göra en en speiell avdelning."

"Jag har sagt det förr men det tål att sägas igen; Avgisidan förlänger mitt liv! Eller kanske inte - risken är nämligen att jag blir inkontinent på äldre dagar genom att läsa den - man kissar ju nästan på sig varenda gång! Det här är humor när den är som bäst!"

"Helt underbar sida !
Hittade den av en slump och det är jag väldigt glad för !!
Suveränt !"

"Fy fasen va roligt. Trodde det var slut med språkliga misstag efter det att skrivihop.nu stängde. Men ack så fel jag hade, många roliga timmar kommer spenderas här. Det lovar jag"

"Superkul. Snart kommer hela släkten hit - lita på det."

"Mycket roligt nytt, tack för det!."

"Fick mailet om den nya uppdatereringen och blev glad. Tack för att jag får slösa bort dyrbar arbetstid i Avigsidans sällskap."

"En varning innan man går in på Avigsidan vore befogad - jag halkade in av misstag och nu kan jag inte arbeta vidare på en bra stund - jag har svårt att se pga skrattårarna..."

"Usch, er sajt borde stängas! Sånt här kan man ju inte publicera på nätet! På två dar har jag inte fått nåt vettigt gjort, bara för att jag fastnade på Avigsidan. Nu har jag lusläst varenda rad, har förfärligt ont i skrattmusklerna och har fortfarande inte läst nåt till mina tenter (f'låt, ni säger visst tentOr i Sverige). Vet Socialstyrelsen vad ni håller på med? "

"HAHAHAHA, så här roligt har jag inte haft på länge..
Vännermissarna är otroligt fina, hade ju dock varit trevligt om de senare avsnittens översättningar också fanns med, de är knappast perfekta de heller.. "

"Så roligt med barnens språk. Jag ska återigen bli ett barn. Och jag ska lyckas! Tack :) "

"Många fullträffar. Vi sitter ett helt gäng och skrattar och ville bara tacka!!"

"Är en flitig besökare av denna sidan. Det är en garanterad humöruppsvingare, varje gång livet känns lite motigt å ledsamt hjälper ett besök på Avigsidan & ger mig alltid ett gott & hjärtligt skratt!"

"Skaffade nyss bred band(!) och kan nu surfa obehindrat. Vilken oerhörd glädje det var att finna Avigsidan!!! Länge se'n jag skrattade så högt och hjärtligt för mig själv. TACK! "

"Aj, aj. Oj, oj min mage! Hittade sidan "Flygplatsen". Har inte skrattat så sedan jag hörde "Ansiktsburk" för några år sedan."

"Tiden gick så fort när jag denna dag var sjuk och inte kunde bege mig till skolan, satt och läste avigheter här på avigsidan. Jag glömde t.o.m. att äta lunch. :D"

"Suverän sida! det var härligt med ett gott skratt Tack!"

"En lång natt på sjukhuset blir lite kortare tack vare avigsidan. Det är bara det att man är så extra fnissig vid tretiden... TACK!"

"Haha! Verkligen underbart!! Tänkte sova tidigt idag men har suttit här o skrattat hela natten istället!bland de roligaste sidorna på nätet!"

"Min mamma tror att jag har blivit galen eftersom jag sitter och fnittrar hysteriskt framför datorn. Tack för en bra sida!"

"En av de få sidorna jag verkligen skrattar ljudligt åt.
BUSS OCH KRAN PÅ ER!"

"Aj, jag har ont i magen och tårarna rinner av allt skrattande. Säkert har jag hållit grannarna vakna med mitt garvande ekandes genom väggarna. Får ge dem adressen till Avigsidan imorgon så blir jag snabbt förlåten. Så kul som jag haft i natt... puh!Fantastiskt. "

"God jul, och tack för alla skratt!
Nu ska jag gå ut i skogen och hugga grannen."

"Är alltid nu och då in på Avigsidan, och jag skrattar varje gång så tårarna rinner! Rekommenderas för dom som vill skratta!"

"God jul till er som gör Avigsidan och tack för allt roligt under året!"

".Adis arb tekcym"

"Så fint att ni har julpyntat Avigsidan. Man blir varm i hjärtat medan man skrattar elakt åt andras tabbar."

"Ett klagomål förresten. Sidan är så rolig att det inte går att dricka kaffe samtidigt som man läser. Jag fick kaffet i fel strupe och fick inte luft. Mycket obehagligt (men självförvållat). "

"Oj oj vilken kul sida! "

"Aven poppis har i USA! english pearls rockar!"

"Åter tack för att ni finns!"

"otroligt roligt!"

"Jises!!!!!!!
Ja kan ju knappt andas, hela familjen sitter här nu..."

Vi på Avigsidan tolkar ovanstående som ett positivt omdöme.

"Avigsidan får mig att skratta högt för mig själv!
Jag har skrattat när jag borde jobba vid datorn, så mina barn kommit hit och undrat vad jag håller på med.
Min son på 12 år delar nu min vurm för er fantastiska sida, och alltsomoftast skrattar vi tillsammans. (Hans favorit är Pumpa gubbe...Den skrattar han åt ibland bara han kommer att tänka på den.)

We löööööv jo!
Moder o barn"

"Många. många timmar tog den här sidan, och det var värt varenda sekund!"

"Varför inte lägga in lite listor, t.ex Vanligaste avigheterna, Var avigheter är oftast förekommande,o.s.v. Underbar sida för övrigt!"

Tack. Det finns en sida som heter Ofta inskickade avigheter.
Avigmastern

"Hej Avigmastern! Måste börja att tacka för en underbar sida, är sedan länge fast i avigträsket tack vare sidan. Måste berömma det tydliga upplägget och den höga kvalitén. En sak jag tycker ni bör fundera över är en avdelning med sk. felhörningar, missuppfattningar av låttexter. Kan man bara få det att hålla samma höga klass som resterande delar kan det vara riktigt givande!

Jobba på i samma vinnande stil!"

"Jag får inte bara ont i magen av skratt. Jag får också ont i nacken för att bokstäverna är så små att jag måste böja mig fram... Det går inte att använda sig av visa-textstorlek. Ändra gärna på detta."

Det här är klagomål nummer tre på detta de senaste fyra åren. Snart får vi ta tag i det här.
Avigmastern

"Mitt absolut bästa sätt att motverka depression. Börjar jag ana en kommande downperiod, vänder kurvan efter ett besök på Avigsidan."

"Jag sitter gärna och läser Avigsidan på natten,problemet är att jag håller på att väcka alla med mitt skrattande! Tack för en jätte jätte bra sida!"

"Hjälp!
Jag läste inte varningen i tid... Jag har blivit beroende! Tack för alla skratten nu när höstmörkret kommer krypande!"

"Den här sidan är helt enkelt underbar. Min lärare tipsade mig om den, och jag har suttit klistrad i flera dar."

"Jag blev helt enkelt LYCKLIG över att få denna länken av en kollega. Skickade naturligtvis snabbt vidare till mina vänner och tipsade! Har skrattat hela eftermiddagen."

"Helt underbar sida!! Fick kännedom om den idag och nu finns ingen återvändo."

"JAG ÄLSKAR AVIGSIDAN!! Ni är bäst,så jävla roliga =) Ni har räddat mig från många tråkiga dagar. Keep up the good work!"

"Hurra för att Avigsidan är igång igen efter sommaren!"

"Bäst!"

"En helt fantastisk sida! Har man tråkigt en dag så piggas man genast upp vid ett besök på avigsidan.com."

"Ni har precis min humor, och jag uppskattar det mycket. Jag kan sitta i timtal och skumma igenom era hysteriskt roliga sidor..."

"Så rolig så att man skrattar på sig ^__^
Alltså, riktigt bra.
Fortsätt så :)"

"En mycket bra sida. :) Fulla poäng från mig. Håll stilen! :D"

"Låt mig säga så här.
Jag skulle kunna gjöra ett bättre jobb än aftonbladets korrekturläsare, fast jag är dyslektiker. Jag står dock över. Så avigsidan inte förlorar en av de stora huvudkällorna. För ett gott skratt åt allamänheten via denna underbara sidan."

"Har inte skrattat så här mycket på väldigt, väldigt länge!"

"Tack för den bästa sidan någonsin!!!!
Keep up the good work!!!!"

"Jag skrattade så tårarna rann."

"Jag tycker att Avigsidan blir roligare och roligare för varje gång."

"Jag skrattade så tårarna rann!"

"Jag skrattar så jag viker mig dubbel , speciellt barnhistorierna är toppen."

"Tycker att det borde finnas en speciell avdelning för avigheter från Aftonbladet, eftersom det är den vanligast förekommande källan till inskickningar. "

Det finns redan en samling med sådana avigheter på nätet, se
www.aftonbladet.se

"Heja Avigsidan! HJS"

"Mys och pys! Ute är det regn. Men det spelar ju ingen roll när Avigsidan gör en så varm i själen! =D"

"Er sida har verkligen hjälpt mig, på alla plan! För det första på det språkliga planet förstås, men också med att öka förståendet hos min familj. Förut trodde de att jag var skvatt galen när jag satt framför datorn och började skratta åt någon avighet, nu kan jag bevisa att jag inte är ensam, att det finns sådana som jag överallt. TACK! "

"Detta var skoj! Litet annorlunda. Gillar det."

"Himla mycke bra sida"

"En bra sak med Avigsidan är att man kan läsa den även när man är på resa."

 
Hälsningar från Ping på Hawai   Hälsningar från Ping i Florida

 

"Floskgeneratorn, den va fin."

"För ända in i helvetets härskares håriga rumpa. Denna sida är någ den bästa sida jag sett på länge. Bra jobbat alla som sitter med detta underbart sammanställda material. Fortsätt så!"

"Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. I så fall lär ju jag få leva i många tusen år som jag har skrattat här på avigsidan. "

"Ni har en framförallt bra sida. Håll stilen. Lycka även till med bevakningen av mediernas eventuella grodor och fadäser (läs språkliga i synnerhet)."

"Ni gör min familj förtvivlade! De kan inte förstå varför jag regelbundet sitter framför datorn och skrattar så tårarna sprutar. Tänker dock fortsätta med detta, det är en av dagens höjdpunkter."

"Grabbar, flickor, avig-master.
må ni alla leva lyckliga långa liv för att ha bringat mig otaliga timmar skratt och glädje."

"Ville bara påpeka att på blocket.se är det få annonser som är rättstavde."

Det stämmer. Vi tar inte in så mycket från Blocket eftersom det inte är professionella skribenter som står för fadäserna. Men ibland blir det oemotståndligt roligt.
Avigmastern

"Nu slogs det väl ändå lustighetsrekord i artikeln om lagom i dagens UNT!"

"Hej! Ville bara framföra ett litet tack för denna underbara sida! Har skrattat mig sanslös här oräkneliga gånger! Må er stjärna aldrig förmörkas!"

"Avigsidan är klart en av de roligaste och bästa sidorna på internet, samtidigt som man har haft nytta va den på svenskalektionerna! :D"

"Måste verkligen klandra er å det kraftigaste. Hur ska jag kunna få något vettigt gjort så länge er sida pockar på min uppmärksamhet? det är helt omöjligt att inte fastna i alla era galenskaper. Skäms.;)"

"Jag går i nian och har på min skola propagerat hårt för Avigsidan, och nu traskar halva min klass runt och citerar den svengelska ordlistan och de värsta särskrivningarna. Ni räddar vilken fysiklektion som helst. "

"Det mest urovekkende er at denne sida er så morsom at jeg snart begynner å lære svensk..."

"Tack för en jättebra sida! Den svengelska ordlistan kommer att hjälpa mig jättemycket i sommar när jag åker på språkresa! "

"Tack Avigsidan – det svarta vingummit bland brokiga! Keep it up!"

"Så mycket har jag inte skrattat på 1 månad! En tio poängare! Super rolig sida!

"Ni har lite tråkig hemsida och meny, men förutom det är ni hur bra som helst."

"Jättemycket jätteroligt. Har blivit en sida som jag besöker varje kväll."

"Det är faktiskt den roligaste sidan jag har sett på hela året!"

Meddelandet ovan skickades 16 januari 2004, men vi får hoppas att vi håller placeringen året ut.
Avigmastern

"Måste bara skicka en eloge till alla Er som skickar in avigheter! Inte nog med att själva avigheterna är en skrattfest, de flesta kommentarer är ju så roliga att man viker sig av skratt!! Tänk att så många roliga människor äntligen har hittat hem!"

"Ärligt talat, detta är VÄRLDENS roligaste sida! Det bara spritter i kroppen på mig av glädje när jag har varit inne på Avigsidan. Tummen upp till er!"

"Tack för en mycket rolig sajt, det bästa på webben på flera år.
Jag skrattade så tårarna trillade."

"Skitgrym sida det här! "

"Avigsidan är ljuset i slutet i tunneln en grå arbetsdag."

"Avigsidan är underbar! 11 av 10 på betygsskalan. =)"

"Jag arbetar mycket med texter och när det känns motigt går jag in på Avigsidan och ser att jag är inte är ensam om att ha problem med skrivandet!"

"Avigsidan är den roligaste hemsidan på Internet!"

"Hälsningar från en hel familj som skrattar sig vanvettiga!

"Trodde jag skulle dö när jag läste särskrivningarna... =)
Och fick användning av det på svenskalektionen, när vi skulle skriva just särskrivningar =) Världens bästa sida!"

"Tack för att ni finns - enda stora glädjen i höstrusket!"

"Utomordentligt härlig sida att hitta en trist höstkväll som denna! Språkliga missar hit och dit är alltid lika skoj... Våga vägra särskrivningar! Fast jag måste ju tillstå att världen skulle bli en aning tråkigare utan dem...
Tack alla på redaktionen!"
/Johanna

!"Tack för att ni finns..."
/uttråkad praoelev

"Det här är bästa sidan på nätet! Tack!"

"Det enda som får mig att skratta är att läsa på denna sida."

"Jag skickade in ett bidrag för ca en månad sen, som var betydligt bättre än många andra saker som kommit med, men det blev aldrig publicerat. Jag är gravt besviken!"

Jag är också besviken, eftersom jag inte vet vilket bidrag det gäller. Det är besvärligt med anonyma mail.
Avigmastern

"Verkligen rolig sida!!!!!!!"

"Jag tröttnar aldrig på den här sidan."

"Älskar den här sidan, den har gjort mig till en ny människa. Tyvärr så är denna nya människa inte alltför omtyckt, då jag lärt mig hitta fel överallt. Men kul har jag ändå!"

"Tack för Avigsidan – i synnerhet vi ordbrukare och bokstavsskötare utbrister i glada gnägganden av skadeglädje!"

"Det finns inget jobb som är så brådskande att jag inte kan avbryta det när Avigsidans fredagsmejl kommer. "

"Obeskrivligt underbart roligt!"

"Många sidor tröttnar man på efter ett tag, men Avgsidan har jag besökt regelbundet i flera år och aldrig blivit besviken. Ville bara säga det – fortsätt!"

"Får jag bosätta mig här?"

!"Ljuvlig sida. Länge leve språkhumoristerna!"

"AVIGSIDAN är alltid att lita på om man vill ha roligt."
Västerbottens Folkblad 2003-08-05

"Trevlig sida. Lenge leve språkfascismen =)"

"Nu går jag på semster och det ska bli skönt. Å när jag kommer tillbaka har jag tre veckors avigsidor att plöja igenom!
Då känns det inte så tungt att börja arbeta igen. (Fast det dröjer väl innan jag gör någon nytta.....)
Trevlig augusti på er!"

"Jag vill bara säga att floskelgeneratorn är kanon bra!
Huvudet på spiken.
Det är bara att printa ut och presentera vilket företag som helst."

"Avigsidan får mitt kontorsjobb att bli drägligt! ;) Tjusigt"

"En kommentar från en retrofuturist: Framtiden var bättre förr!
Dessutom, tack för den roligaste sidan på nätet!"

"Jag skrattar altid så tårarna rinner när jag läser här :) Ett riktigt träningspass, varje gång!"

"Ååååhh, så härlig denna sida är, underbart, tack för att ni får mig att skratta så tårarna rinner varje dag!! Befriande."

"När jag först hittade Avigsidan för några månader sedan var jag orolig för att mina grannar skulle tro att jag blivit tokig, jag bor i flerfamiljshus och satt och skrattade högt i flera timmar. Efter ett par tre timmar blev jag tvungen att logga ut; mina magmuskler tålde inte mer. Efter ett par månaders besök på Avigsidan har jag fått vältränade magmuskler. Tack för det."

"Vad ska man säga? Avigsidan?Mer behövs inte för att få mig att vika mig dubbel av skratt......må den bestå till tidens ände."

"Man blir verkligen beroende av avigsidan! Mer!"

"Jag skrattar också så att jag gråter, och försöker därför hinna läsa sidan innan min kollega, som jag delar rum med, kommer till jobbet. Försöker också komma ihåg att inte ta någon mascara på morgonen - det är inte roligt att se ut som en tvättbjörn när man ska föreläsa! Tusen tack, alla som bidrar!"

"Tack för att ni lärde mig undvika särskrivningar! Ni é kanon!"

"Den absolut roligaste sida jag vet (så kul att jag inte kan läsa den offentligt utan att skämma ut mig)."

"Superkul!!!
Gillar barnavigheterna speciellt mycket. Tack för en bra sida."

"Denna sida är helt underbar och jag skrattar varje gång jag är inne och läser...ni förgyller min dag..."

"Jag tycker att Avigsidan är jättebra! Det är inte ofta jag hittar nåt som jag själv kan skicka in, men det är väldigt kul att läsa iaf! "

"Fredagseftermiddagenpå jobbet blev helt ok efter det att jag hittat denna otroligt roliga sida! Den finns nu bland mina favoriter."

"Jag säger bara...MER.
Jag skrattar så jag gråter när jag läser alla dumheter ni samlat in."

"Detta är den bästa kuren mot PMS, mensvärk och huvudvärk."

"Denna sidna blir bättre för var gnåg!"

"Jamen, jag visste väl att Avigmastern också läste MAD/Lasse O'.
Jag började när jag var 4, det är c:a 100 år sedan, dvs på 60-talet.
TACK för alla skratt!"

"Avigsidan är BÄST på nätet!"

"Jag läser er utomordentliga sida varje vecka och njuter, precis som när en Tuborg smakar bäst, dvs hvergang!"

"Veckans uppdatering var sällsynt bra! Eller så är jag på ovanligt gott humör... Kul hade jag i alla fall." (030422)

"Det enda som är dåligt med Avigsidan är att ingen hör mig skratta..."

"Avigsidan förgyller livet. Jag har väntat hela påsken på en uppdatering ochäntligen kom den!"

"Hej och tack!
Ett gott skratt förlänger livet sägs det. Efter att ha botaniserat på denna eminenta sida kommer jag att leva väldigt länge."

"Om skratt förlänger livet kommer jag att leva i 150 år till. Om skratt förlänger käften kommer jag att bli slapp i kinderna. Och det är Avigsidans fel!"

"Tack!! Ni räddar alla mina tråkiga fredagseftermiddagar. Å så har man ju nåt att skicka till kompisarna...Som sagt, tack!"

"Avigsidan ger diafragmaträning. Efter att ha läst den måste jag vila minamagmuskler i två timmar. Skratt är nyttigt."

"Gratulerar till ett lyckat aprilskämt, läste det i efterhand men inser dess genialitet icke desto mindre"

"HAHA!
åå va ja älskar ooorden...
faktiskt, hela sidan e så grymt bra... man blir ju beroende!"

"Uscha er! Jag sitter här på jobbet och ringer och säljer tidningar samtidigt som jag läser Avigsidan. Undrar vad kunden tänker när jag plötsligt lägger av ett gapflabb och lägger på! Baske Avigsidan!"

"Läser och skrattar och läser igen. Måste bara få säga att det här var det roligaste jag sett på MYCKET länge."

"Att döma av alla stolligheter som förekommer i kvällsmorgonpressen (Aftonbladet och Expressen) kan man tro att skribenterna gör det avsiktligt för att bli publicerade på Avigsidan. Gratisreklam! Många vill säkert se stolligheterna på plats!"

"Tack! Ni räddade en annars väldigt trist dag..."

"Toppen! Tack för att ni orkar. Jag överger er aldrig."

"Tack! Man skrattar vare sig man vill eller inte!"

"Allt utom barnavigheterna är bra."

"Läste DN:s lördagsbilaga 8 mars. Där finns en hälsospalt där veckans fråga var "Hur kan jag stärka mitt immunförsvar?" Citatet nedan är ur svaret från allmänläkaren Louise Bolme:

'Att förstärka sitt immunförsvar är bra. Men hellre än att köpa kosttillskott kan du, en liten stund varje dag, öka på flåset. Det vill säga röra dig så snabbt att du blir flåsig. Och sedan gärna läsa en rolig bok, för humor och skratt ökar bildandet av vita blodkroppar som ingår i vårt immunförsvar.'

Kort sagt: spring varje fredag runt på din arbetsplats (spring så fort att du blir andfådd) och berätta för alla att de ska läsa Avigsidan. Läs sedan själv Avigsidan. Skulle någon chefsperson undra vad du gör säger du som det är: förebyggande hälsovård.

Är Avigsidan kanske svaret på frågan hur vi ska få ned den höga sjukfrånvaron i Sverige?"

"Veckans högtidsstund är fredag e.m. när Avigsidan uppdaterats. Det är som i Magnum-reklamen, "...och chefen ska hålla sig på rummet". Eller ännu hellre, som idag, ha gått hem."

"Min kära svägerska skickade mig till Avigsidan. Det jag läst hittills är det roligaste jag sett på nätet."

"Toppensida, fem stjärnor från mig!"

"Jag älskar Avigsidan. På fredag eftermiddag har jag absolut inte tid att jobba, måste bara dra på smilbanden tills de brister i skratt."

"Gud vad roligt!!! Kan sitta framför datorn i timmar!! hi hi hi"

"Tack för den extra måndagsuppdateringen med många bra grejer, den har räddat hela dagen!"

"Bästa. Sidan. Nånsin."

"Ni är bäst! *älska*
/Malena, teol.stud.

"Nu har jag suttit och skrattat högt framför datorn en lång stund igen!
Stort tack för ett underbart hörn av det världsvida spindelnätet!"

"Jag skrattade nyligen i 2-3 timmar åt er sida."

"Barnavigheterna är roligast!"

"Roligare än så här har jag inte haft på Internet och Avigsidan har hållit lika hög klass i flera år, vilket är otroligt."

"Man skrapar med klövarne ner i then swenska myllan av tacksamhet!
En av alla ordentusiaster i landet! "

"Bort med barnen, sällsynt ointressant."

"Jättebra jobb ni gör när ni sätter samman roliga saker. som folk har skrivit. hoppas ni orkar fortsätta med det ni gör ett tag till, det hade varit roligt,. tack."

"Har nu skrattat en timme minst. Fortsätter i morgon. Jobbet får vänta."

"Ville bara tala om att jag älskar avigsidan. Jag har nästan skrattat ihjäl mej. Jag har även tipsat många likasinnade. De har även gillat avigsidan. ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET! (jag kommer att bli väldigt gammal)

""Avigsidan – mitt zoloft i rymden."

"Måste ni ha med så mycket maskinöversättningar?"

"Den bästa svenksa sidan är Avigsidan!"

"Väldigt bra sida, ett plus för att det finns många avdelningar ett minus för lite krånglig startsida"

"En fantastisk sida! Och äntligen en spalt specialgjord för tackbrev av det här slaget.. Tack förresten för den fina presenten jag fick som belöning för ett bra bidrag!"

"Om man har tråkigt så har man inte det efter ha läst Avigsidan"

"Avigsidan rättfärdigar internets tillvaro."

"Avigsidan är den bästaste sidan tycker jag! :)"

"Jag blev glatt överraskad när jag upptäckte varningsskylten och kände direkt att den syftade på mig!"

"Jag har studerat avigsidan länge. Mycket rolig är den, men jag tycker Avigmastern ibland borde gallra lite hårdare. Hellre några få vansinnesskratt än alltför många fniss."

"Barnavigheterna går till historien som de absolut mest intelligenta åsikterna nånsin!"

"Nu har jag hittat hem!"

"Som sagt; Avigmasterna är min idol!"

"Vilken tur att avigsidan inte uppdateras oftare, då skulle jag ju aldrig få nåt vettigt gjort..."

"Trist!"

"Äntligen fredag!"

"Har länge läst avigsidan, och den blir bara bättre och bättre! Särskilt barnavigheterna tycker jag om. Det känns också alltid skönt att veta att det finns många andra språkpoliser ute i landet."

"Ständig källa till glädje. Tack för att ni finns."

"Jag tycker nästan det är lite synd att Aftonbladet uppmärksammas på detta sättet. Kan vi inte en gång för alla enas om att denna tidskrift innehåller mängder med dumheter och att bättring ej är att vänta inom detta århundradet?"

"Jag älskar översättningarna. Dom är bara så roliga!!!!"

"Jag bara läääääääängtar till fredagar när sidan är uppdaterad. Veckan avslutas alltid med ett stort leende"

"Fick tips om den här sidan och så var resten av den här dagen förstörd (för min arbetsgivare)."

"Så roligt att det gör ont. Jag bara fortsätter att garva och garva. TACK!!"

"Urkul!. Jag har nyss tipsat minst 12 kompisar om Avigsidan!"

"Ville bara säga tack Henrik för alla underbara fredagskvällar jag haft med Avigsidan!"

"Den här sidan är den bästa! Man kan inte få nog!! =) Fast jag tycker att den svensk-engelska parlören ska komma igen =P..."

Avigmastern: Den är tillbaka, se här >>>

"Otroligt roligt!. Jag ska tipsa alla jag känner!""

"ganska bra för att vara ett halv seriöst bidrag till nätet!!!
;b)
M?denna sida leva länge och väl"

"En av de roligaste sidorna jag hittat s?här långt, slår alla andra humorsiter. Bäst är namnen och bruksanvisningarna."

"Jädra bra sida måste jag säga! =D"

"Jag har träningsvärk i käkmusklerna, det är ert fel!!"

"Som sagt, är man p?dåligt humör s?beger man sig hit, sen mår man bättre :)"

"Jag har läst Avigsidan nästan varje vecka i flera år nu. Lika roligt varje gång! Tack för att ni orkar hålla p? vilka ni nu är."

"Vem behöver g?p?gym och träna magmusklerna?
Det fixar den här sidan p?ett bra sätt. Man skrattar ju s?att man får träningsvärk. Kan ett gym erbjuda en sån rolig träning?

Tack för en undebar sida och en underbart kult sätt att träna musklerna p?"

"Är jag lessen och deppig s?sätter jag mig vid datorn och läser Avigsidan, blir genast gladare!
Tack för att den finns."

"Kul"

"Skrattade nästan ihjäl mej och satte maten i vrångstrupen. Hur mycket roligare kan det bli än att läsa Avigsidans svengelska?"

"Ville bara säga att jag är s?glad att Avigsidan lever vidare! S?skönt med alla som plockar upp tokigheter, känner mig mindre ensam i mitt raseri mot syftningsfel, särskrivningar m m."

"Jag jobbar p?ett bibliotek. Min dator är placerad mitt i receptionen och runt om mig sitter alltid en hel hög med studenter som pluggar. Ofta inför tentor...(annars orkar man väl inte ta sig till biblioteket?).
Flera gånger har jag varit tvungen att stänga ner avigsidan och ströläsa i en bok om C++ eller något annat lika tråkigt för att sluta skratta högt.
Ni är bäst!
:D"

"Käre avigmaster,
Du förgyller mina fredagar! När mailet om uppdateringar kommer, släpper jag allt, stänger dörren,klickar in p?nätet, och njuuuter. Mina kollegor hör mitt skratt ut i korridoren och efter rekommendation från mig, har även dehittat rätt i internetdjungeln. Numera är vi många som skrattar samtidigt här i huset.
Tack för många underbara stunder
En språkvårdsälskare (nytt ord)"

"Har inget bidrag för tillfället, vill bara uttrycka min oerhörda lättnad och tacksamhet över att avigsidan fortlever.Såg med förtvivlan hur vi besserwissrar var p?väg att bli hemlösa. Jag är lycklig igen, tack!!"

"Inget bidrag, bara såg att Avigmastern e tillbaka p?hemmaplan. Känns tryggt för alla oss trogna njutare. Tack för ett mkt gott arbete!"

"Ett tack för det som varit och ett lycka till i framtiden har du med råge förtjänat!"

"Avigsidan har varit en ständig källa till glädje och har även hjälpt mig bli mer skärpt i språket, framför allt skriftligt. "

"Det här är inget bidrag, bara en liten reaktion: Jag har inte tid med det här, men kan inte låta bli att rota runt p?avigsidan. Får jag sparken är det ditt fel!
Fyfan vad avigsidan är bra!!!"

'... För övrigt har jag börjat varna vänner och bekanta, som jag hänvisar till Avigsidan, att vara beredda p?träningsvärk i magmusklerna och allts? läsa inläggen i relativt sm?doser. Jag tycker, att ni gör oss språkintresserade en stor tjänst med Avigsidan. Om man kan f?främst lite yngre personer att i en lättsam milj?läsa de olika inläggen, s?tror jag, att det blir lättare att påverka dem i "rätt" riktning. D?förstår de skillnaden i betydelse mellan sär- resp. hopskrivning av sådana ord som "kyckling lever" och "kycklinglever".'

"Tack för ert jobb med avigheter! Måtte ni finnas i evigheter! "

"Tack för en jättebra sida. Läser den med glädje (!) varje vecka. Keep up the good work! "

"Roligt med de nya idéerna ?inte minst floskelgeneratorn och barnavigheterna!"

"Avigsidan är ett måste för en språkintresserad student som vill hänga med i tiden! "

"Jag måste återigen tacka och berömma er (avigmagistern och andra) som arbetar med Avigsidan. Den är fantastisk."

"Återigen en perfekt samling avigheter. Jag har kramp i varenda skrattmuskel i kroppen. Jag säger varenda för de har blivit fler, eller åtminstone mer välutvecklade, sedan jag upptäckte Avigsidan. "

"Hej avigsidan! En stor eloge till er avigsida. Något av det mest underhållande man kan hitta p?nätet."

"Tack s?mycket för ett gott skratt. Jag sitter nu i Frankrike och de andra i datasalen tittar s?konstigt p?mig för jag skrattar s?tårarna sprutar och jag kan inte översätta!"

"Tack för denna roliga sida. Jag var lite deppad när jag öppnade den, men har snabbt glömt bort det."

"Tack för många fina skrattstunder!"

"... För övrigt tack för en trevlig sida. Jag har spritt dess URL åt olika håll. "

"Jag fick boken i julklapp, och satt småskrattande hela kvällen"

"Efter att ha upptäckt Avigsidan har jag blivit mer uppmärksam p? tokiga formuleringar och skrattar lite mer! Tack för en underbar sida!"

"tack för en kanonsida"

"Tack för en sanslöst rolig sida!"

"[På] den här fantastiska sidan har jag fastnat i många timmar. Och vridit mig av skratt. Här finns obetalbara missar ur media och vardagen runt omkring: syftningsfel, översättningsmissförstånd och annat komiskt. Fniss."
Eva Barkeman, Aftonbladet

"God Jul och tack för ännu ett avigt år!"

"Avigboken är helt underbar! Fick den i julklapp och läste den från pärm till pärm direkt, och fick skrattkramp p?kuppen... "

"...tack för en bra sida som kan muntra upp den tråkigaste av dagar. "

"Tack för alla skratt!"

"Ett stort tack för er lista över sär skrivningar. Det var rolig läsning. Jag har trott att min reaktion p?sär skrivningar varit ett ålderssyndrom. Nu förstår jag att jag inte är ensam att bli äldre."

"Hej Avigmastern och återigen tack för Avigsidan som behövs s?väl av flera skäl!"

"Er sida är fortfarande en av mina absoluta favoriter.."

"Jag älskar avigsidan. Visst blir man lite sårad när frun kallar en för ordmärkare, men tack vare avigsidan vet man att man i alla fall inte är ensam!"

"Tack för en bra sida!"

"Jag brukar skratta s?jag får tårar i ögonen åt era fantastiska ordvrängerier..."

"... tack för en fantastisk sida. Det är roligt att inte känna sig ensam om att vara språkpedant och jag berättar för alla jag träffar om Avigsidan med formuleringen "garanterat hysteriska skrattanfall - varje gång!". Det har inte slagit fel för mig än åtminstone. "

"Först och främst: Avigsidan bjuder verkligen p?många skratt samtidigt som man får upp ögonen för hur viktigt det är att uttrycka sig tydligt och korrekt s?att budskapet verkligen går fram s?som det är tänkt."

"Gud vad jag skrattar åt eran sida, jag ligger bokstavligen p?golvet, det är s?himla uppfriskande med alla "vardagliga" skämt. Jag rekommenderar er sida till alla som kan behöva ett gott skratt. Ni borde göra sm?klistermärken med er adress s?att ALLA hittar den."

"Jag älskar er sida!"

"Tack dessutom för denna extremt roliga sida, jag skrattar s?jag gråter varenda gång!"

"Ville bara berömma er fantastiskt roliga plats p?nätet. Jag har tillbringat mången eftermiddag hejdlöst fnissande. Inte blir det bättre av att jag bor i centrala USA, och mina arbetskamrater kan inte begripa vad som är s?roligt.."

"Vad kuuul med er sida ..."

"Vill bara tacka för alla skratt"

"Ni är utan konkurrens Sveriges roligaste sida. Och en kvalificerad jobbförstörare. Fast man måste f?ha roligt ocks? Dessutom är det lärorikt att se andras grodor innan man gör dem själv."

"Förbaskat bra hemsida förresten!"

"Denna sida blir bara bättre för varje gång den uppdateras. "

"Ville bara säga att denna sida är den bästa och roligaste sidan jag någonsin sett p?internet!
Keep up the good work!"

"Avigsidan är min favoritsite alla kategorier och en ständig källa till gapskratt. Ibland är jag glad för att folk inte sitter och studerar mig när jag läser Avigsidan. Sitta och en titta p?en skärm och fånskratta... Man kan bli tagen för idiot för mindre.